Paleismedewerker onthult woede-uitbarsting van prins William: “Harry moet zijn klep houden!”

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
De onthullende documentaire waarin de Britse prins Harry en zijn echtgenote Meghan Markle zich bijzonder openhartig toonden, blijft de gemoederen beroeren. Prins William heeft zijn broer en diens vrouw nu zwaar bekritiseerd.

Op Buckingham Palace zijn sommigen niet bepaald enthousiast over de openheid van prins Harry en zijn vrouw. De voornaamste onder hen is Harry’s broer prins William, met wie hij nochtans altijd erg close was. William is ‘not amused’, om het op z’n Engels te zeggen, omdat Harry in de documentaire bevestigt dat hij en z’n broer de voorbije maanden herhaaldelijk met elkaar overhoop lagen.

“William wist niet wat hij hoorde toen Harry op tv vertelde dat het ‘moeilijk’ ging tussen hen”, verklapt een paleismedewerker. “Hij werd woest en schreeuwde zijn frustratie uit. ‘Harry en Meghan zouden beter hun klep houden’, foeterde William. Dit is een Britse royal onwaardig! Je práát niet over ruzies binnen de familie. Daar heeft niemand zaken mee! Wordt onze vuile was al niet genoeg buiten gehangen? Nu gaat Harry zelf wat lopen jammeren en janken. Dat is de slechte invloed van die Amerikaanse!”

William is dus héél kwaad. “Na zijn uitbarsting beende hij naar een ander vertrek, waar hij zijn broer belde”, aldus nog de paleismedewerker. “Het was blijkbaar de bedoeling dat niemand zou horen wat er gezegd werd, maar laat ons zeggen dat dat níet is gelukt. Iedereen kon wel degelijk horen hoe hij Harry z’n vet gaf.”