Toestel van Brussels Airlines met meer dan 97 passagiers aan boord moet terugkeren na erg verontrustende ontdekking in vliegtuig

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Er is paniek uitgebroken op een toestel van Brussels Airlines. De paniek bij de meer dan 97 passagiers was zo groot dat het vliegtuig moest terugkeren.

Het vliegtuig van Brussels Airlines was gisterochtend om 8 uur vanop Zaventem vertrokken richting Rome. Kort na het opstijgen moest het toestel al terugkeren naar Brussels Airport, zo staat te lezen in Het Laatste Nieuws.

De luchtvaartmaatschappij zegt dat de passagiers en crew een witte nevel opmerkte in het vliegtuig. De crew wilde geen enkel risico nemen en keerde terug naar de luchthaven.

"Het merendeel van de 97 passagiers kon om 10.15 uur met een ander vliegtuig naar Rome vertrekken", zegt woordvoerster Kim Daenen. "Enkele andere reizigers kozen ervoor om zich eerst medisch te laten controleren, maar al snel bleek dat ze geen gezondheidsproblemen hadden. Zij vertrokken later op de dag naar de Italiaanse hoofdstad." 

Het is nog steeds niet duidelijk wat die witte nevel is of wat het veroorzaakt heeft. Het vliegtuig zal verder onderzocht worden.