Prins William en Kate nemen moeilijke beslissing door familieruzie

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Er was al de fel becommentarieerde clash tussen prins William en zijn broer Harry, en nu blijkt er nog een andere stevige familieruzie aan de gang te zijn bij de Windsors: Eugenie en Beatrice, dochters van prins Andrew, en dus kleinkinderen van de Queen, lusten Kate Middleton rauw.

Wat de emmer naar verluidt deed overlopen, is dat Beatrice geen cent krijgt van haar oma om haar bruiloft te betalen. Beatrice zal volgend jaar trouwen met de Italiaanse zakenman Edoardo Mapelli Mozzi. Maar omdat hij een buitenlander is, wil de Queen ?nancieel niet bijspringen. Zij wil de Britse belastingbetaler niet laten opdraaien voor het feest.

Daardoor moet Kate Middleton het nu ontgelden, vooral bij Beatrice. “Ze noemt haar smalend het ‘lievelingetje van de Queen’", zegt een paleismedewerker. Dat een feest voor de huwelijksverjaardag van William en Kate ruim wordt ge?nancierd, dát zit Beatrice dwars. Beatrice voelt zich dus benadeeld.

Ook binnenskamers komt het naar verluidt al eens tot een serieuze clash tussen Beatrice en Kate. En dat heeft gevolgen: Kate en William zullen níet naar de trouw van zijn nicht gaan. “Het spel zit helemaal op de wagen. Maar ja, William en Kate maken de laatste tijd wel érg veel vijanden binnen de familie. Hopelijk kunnen ze die scherven nog lijmen...”, klinkt het.