Prins Laurent zet iedereen op zijn plaats: “Dat is niet waar, dit is de echte reden waarom ik er niet zal zijn”

bron: Het Belang van Limburg
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Prins Laurent laat weer van zich horen. Hij weigert aanwezig te zijn op het jaarlijkse kerstconcert op het koninklijk paleis in Brussel.

Het kerstconcert wordt georganiseerd door koning Filip en koningin Mathilde. Het concert gaat door op 18 december. Het is ook een bedankje voor hun medewerkers. Ze willen hen danken voor “het goede verloop van hun werk”.

Ook prinses Elisabeth en de andere kinderen van het koningspaar zullen er aanwezig zijn. Prins Laurent en zijn vrouw prinses Claire geven verstek voor de bijeenkomst. Ze gaven geen specifieke reden voor hun afwezigheid op.

Al zou er wel meer aan de hand zijn en het is geen toeval dat prins Laurent zijn kat stuurt. Het Belang van Limburg schrijft dat volgens ingewijden de relatie tussen prins Laurent en zijn broer koning Filip opnieuw flink bekoeld is.

“Dit is geen protestactie”, zegt Laurent. “Ik heb op 18 december een privéafspraak.” Al was hij er ook niet bij op Koningsdag op 15 november. “Ik had toen andere dingen te doen.” Nochtans is voor Laurent 15 november een feestdag en had hij die datum makkelijk kunnen blokkeren.