Mama lanceert emotionele oproep voor dochtertje met zware beperkingen: Zou een droom zijn om Anna te zien stappen

door: MRO
Afbeelding bron: Gofundme
Momenteel is er een crowdfunding aan de gang voor Anna, een meisje met zeer ernstige beperkingen maar haar moeder heeft haar hoop gezet op een stapmachine. Het enige probleem is de hoge kostprijs.

De moeder licht de situatie van haar 7-jarige dochtertje toe. 'Anna werd geboren met zeer ernstige beperkingen. Ze kan niet zelfstandig zitten of staan, grijpt niet, praat niet, is zeer slechtziend en volledig afhankelijk van sondevoeding. Het enige wat Anna kan, is LIGGEN op haar rug of zitten in haar rolstoel. Ze is snel overprikkeld bij licht of lawaai en komt maar moeilijk tot rust.'

De Innowalk is een soort stapmachine die de levenskwaliteit van Anna flink kan verhogen. 'De stapbewegingen hebben een gunstig effect op Anna's bloedcirculatie, spijsvertering, ademhaling en spierkracht.'

Droom die uitkomt om Anna te zien stappen

'Onze Anna? Zij vindt het fijn en ontspannend om de lichaamsbeweging te ervaren. En wij? Het is voor ons een droom die uitkomt om ons meisje te zien stappen én ons gezinsleven krijgt een boost die we hard nodig hebben', klinkt de oproep van de mama.

Het grote struikelblok is echter de kostprijs van de Innowalk. Er hangt een prijskaartje aan vast van bijna 30.000 euro. Daarom organiseert de moeder een crowdfunding. Alle info vind je via deze link.