Zo mooi! Verrassend nieuws over André Hazes en Monique Westenberg doet iedereen smelten

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
André Hazes beëindigde vorig jaar in november zijn relatie met Monique Westenberg. Twee dagen daarna bleek dat hij bij Bridget Maasland opnieuw de liefde had gevonden.

André Hazes treedt op op het eiland Curaçao. Tijdens de repetities kreeg hij erg verrassend bezoek. Niemand minder dan zijn ex Monique Westenberg en hun zoontje André Hazes Jr. kwamen hem steunen. Dat schrijft De Telegraaf.

Monique Westenberg deelde ontroerende beelden van de repetities op Instagram. Op de beelden zien we André Hazes jr. die bij de drummer van Hazes senior op de schoot zitten en later bij zijn vader op het podium staan op het strand op Curaçao. Ook de video waarop het zoontje van André en Monique bij zijn vader op het podium staat, en waar Monique bij schreef: ’Met zijn held!’

Vooral de sympathieke teksten die ex-vriendin Monique bij de beelden zette, ontroeren vele fans. Bij de video waarop het zoontje van André en Monique bij zijn vader op het podium staat, schreef Monique: ’Met zijn held!’ Het levert haar lovende reacties op. “Vrouw wat ga je goed met dit om, wat doen jullie ’t goed voor jullie kleine man! Wees trots op jezelf! En wat een heerlijk mannetje.”