Bridget, ex van André Hazes, met de grond gelijk gemaakt: “Hoe ziek kun je zijn?”

door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
André Hazes en Bridget Maasland zijn sinds kort uit elkaar. ‘Door de druk op onze relatie en alle aandacht ervoor, hebben we besloten om er een punt achter te zetten’, luidt de officiële verklaring.

André Hazes en Bridget Maasland zijn geen koppel meer. Een algemene zucht van opluchting is nu door heel Nederland gegaan. Want dat de zanger Monique Westenberg, de moeder van z’n zoontje André Jr., in de steek had gelaten voor Bridget zorgde voor een vloedgolf aan diep verontwaardigde en razende reacties.

Bridget werd - en wordt nog steeds - als de baarlijke duivel beschouwd in Nederland, terwijl Monique bakken sympathie en medeleven krijgt. Iedereen hoopt nu dat André weer naar de moeder van zijn kind keert. ‘Lieve Monique, jij hebt véél meer klasse dan Griezula (Bridget dus).’ Zulke boodschappen heeft Andrés ex wekenlang dagelijks toegestuurd gekregen.

Bridget wordt met de grond gelijk gemaakt. ‘Mijn moeder zei altijd: je wordt nooit door een degelijke kar overreden maar meestal door een strontkar’ was één van de talloze reacties op de liefdesbreuk van André Hazes. En met die strontkar wordt Bridget Maasland bedoeld.

Boze heks
Bij elke foto die Monique op haar social media post, volgt een stroom van haatreacties aan het adres van Bridget. Dingen als ‘Die boze heks mag Moniques schoenen nog niet poetsen’ en ‘Wat een zaligheid dat André het snel Spaans benauwd heeft gekregen van die feeks!’ Ook wordt ze ‘Bridslet’ genoemd. En opvallend is dat Monique al die grove reacties aan het adres van Bridget niet verwijdert.

Bridget Maasland werd vooral ‘gepakt’ op haar leeftijd. Ze is bijna twintig jaar ouder dan André, en drie jaar ouder dan zijn ex Monique. Het nieuwe moedertje van André Hazes, werd ze genoemd. Of ‘oma’. ‘Ik kan niet geloven dat hij een jonge Ferrari heeft ingeruild voor een oude rollator’, liet iemand optekenen. En: ‘Ouwe golddigger, die B. Maasland. Monique, jij staat ver boven dat kansloze bejaarde wicht!’

Kwaaie helleveeg
André Hazes was recent op Curaçao. Met z’n zijn ex Monique en hun zoontje. Enkele dagen later arriveerde ook Bridget. ‘Ik weet niet of ik op dat eiland zou kunnen zitten met die zure heks’, schreven volgers op Moniques Instagram. ‘Moet je nagaan hoe leuk en mooi jij bent, Monique. Die Maasland komt helemaal naar Curaçao om je gezin te treiteren. De angsthaas!’

‘Ja, die afgelikte boterham is al onderweg, ze kan het niet aanzien dat André en z’n gezin herenigd zijn onder de zon’, lazen we ook. ‘Jij bent een topvrouw, Monique! Laat die kwaaie helleveeg maar wegvliegen op haar bezem, dat jaloers kreng’ En: ‘Nu die oude taart is gearriveerd, heeft André weinig tijd voor z’n zoontje. Zo jaloers op de ex en een prachtig kind van drie, hoe ziek kan je zijn! Een parasiet is het, die Bridget.’