Nora Gharib over haar zwangerschap: “Dat zijn allemaal dikke leugens”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
In juni bevalt Nora Gharib van haar eerste kindje. De ‘Merci Voor De Muziek’- presentatrice vroeg zich de voorbije maanden af of ze wel écht zwanger is, omdat ze nauwelijks aankomt en bruist van energie. Dat vertelt ze in Dag Allemaal.

‘Ik had geen goesting meer in verstoppertje spelen.’ Met die woorden maakte Nora Gharib begin februari bekend dat ze in verwachting is. De presentatrice is ondertussen halfweg haar zwangerschap, en voelt zich naar eigen zeggen ‘keigoed’.

“Ik heb geen last van kwaaltjes en ik heb nog geen enkele keer moeten overgeven. De eerste drie maanden twijfelde ik zelfs even: klopt het wel dat ik zwanger ben? Maar de echogra?eën zijn gelukkig heel duidelijk”, lacht Nora in Dag Allemaal.

Haar buikje begin je nu wel duidelijk te zien, maar voor de rest is Nora’s lichaam nog niet veel veranderd. “Ik moet begin juni bevallen, maar ik ben nog niet veel bijgekomen. Vroeger wou ik best wat dikker zijn en dan kreeg ik te horen: ‘Wacht maar tot je zwanger bent’. Maar dat zijn dus dikke leugens. Ik heb ook geen vreetbuien of zo. Ik heb wel héél veel energie.”