Trainer van Manchester weet waarom Club Brugge scoorde en zijn spelers konden er niks aan doen

door: BVDO
Manchestermanager Ole Gunnar Solskjaer was niet te spreken over de omstandigheden in Brugge waarin hij de match moest afwerken. De tegengoal mag er volgens hem nooit komen, al heeft dat ook zijn redenen die niet aan zijn ploeg liggen.

Club Brugge speelde donderdagavond 1-1 gelijk tegen Manchester United, al schoot het zich daarbij wel in de eigen voet. Ole Gunnar Solskjaer, de trainer van Manchester, hekelde echter de omstandigheden waarin hij met zijn team dit duel moest afwerken.

"Ik weet wel dat het niet onze beste wedstrijd was", vertelt Solskjaer aan de Britse krant The Sun. "De toestand van het veld en de problemen met de bal maakten het ontzettend moeilijk, ook al was onze concentratie niet hoog genoeg."

Solskjaer claimde dat de goal van Dennis, op assist van Mignolet, er nooit gekomen was, als er met andere ballen gespeeld werd. "Het is anders en moeilijk om mee te spelen. Je moet er eens eentje nemen en het proberen. De bal is veel te licht. Het slechte veld, de wind, de regen, het maakte het allemaal te moeilijk."