Vlaams Belang razend op journalist van ‘Het Laatste Nieuws’: “Crapuleus wat hij doet”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Het Vlaams Belang is geschokt. Alles heeft te maken met wat een journalist van de krant ‘Het Laatste Nieuws’ geschreven in de krant.

Het gaat om een opiniestuk van journalist Jan Segers. “Gewenning is daarbij de eerste stap. En hoe groter de gewenning, hoe kleiner de angst. Zodra een virus over zijn piek is, zodra het dreigingsniveau en de onvoorspelbaarheid afnemen, neemt ook de angst af”, schrijft Segers.

“De vergelijking is onkies, maar zodra het Vlaams Belang over zijn top bleek te zijn, ondanks een reusachtige score als bij de Antwerpse gemeenteraadsverkiezingen van 2006, was in de ogen van alle andere partijen het gevaar bezworen. Zo wordt het eerstdaags ook met corona. Toch zou de opstoot van het Vlaams Belang vandaag ook tot omzichtigheid moeten stemmen als het over corona gaat. De strijd is niet gewonnen. Het virus is en blijft hier, onder ons, zolang het vaccin niet is gevonden. Mensen zullen blijven sterven.”

Vlaams Belang-kopstuk Barbara Pas reageert razend op het opiniestuk. “Hoe crapuleus om alle Vlaams Belangers die in de ziekenhuizen, zorg, supermarkten, transport,... het beste van zichzelf geven om het land draaiende te houden en de vreselijke ziekte te bestrijden zo te demoniseren”, luidt het.