Aldi haalt product uit de rekken nadat er Salmonella in is gevonden

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Aldi haalt een product uit de rekken. Het gaat om een product waar bij controle Salmonella in is teruggevonden.

Supermarktketen Aldi haalt de gekruide kippenonderbouten (vers ingevroren) 1 kg van het merk Grill Time onmiddellijk uit de rekken. FAVV, het orgaan dat ons voedsel controleert, meldt dat er Salmonella aanwezig is. 

"Bij een interne analyse is de aanwezigheid van Salmonella aangetoond in het product Gekruide kippenonderbouten (vers ingevroren) 1kg ", licht het FAVV toe. "In samenspraak met het FAVV heeft ALDI daarom beslist om dit product uit de handel te halen en terug te roepen van bij de consumenten."

Terugbrengen
"De mogelijke symptomen van besmetting door Salmonella zijn koorts, buikkrampen en diarree en dit binnen de 6 tot 72 uur na consumptie van het besmette voedsel. Jonge kinderen, zwangere vrouwen, mensen met een verminderde weerstand en ouderen lopen een groter risico op besmetting."

Hebt u van dit product gegeten en vertoont u deze symptomen, raadpleeg dan uw huisarts en meld hem dat u dit product gegeten hebt. Aldi vraagt ook aan iedereen die dit product in zijn bezit heeft, het meteen terug te brengen naar de winkel. Je zal het vervolgens terugbetaald krijgen. Een kasticket heb je niet nodig.

Tags aldi favv