VTM

Pijnlijke conclusie over Sonny en Laura uit ‘Blind Getrouwd’: “Zoiets hebben we zelden of nooit gezien”

door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
Zondag weten we of Laura en Sonny hun huwelijk nog een kans geven in Blind Getrouwd. Het Laatste Nieuws heeft er alvast niet veel hoop in. De krant geeft hen een slaagkans van amper 5 procent.

“Zelden of nooit zo'n heen en weer slingerende relatie gezien als die van Sonny en Laura”, is de mening van Het Laatste Nieuws. “Zij iemand met een kort emotioneel lontje, die haar mama op erg jonge leeftijd verloor. Hij een soort ideale schoonzoon. Of het meteen klikte in het stadhuis zullen we nooit weten. Wel zagen we dat ze elkaars hand niet vastnamen. Zij bekende op het huwelijksfeest wel dat ze hem 'een tijger' vond. En, die eerste nacht sliepen ze lepeltje-lepeltje.”

“Maar dan stokte de emo-machine. In Bali bleek Laura plots in zichzelf gekeerd. Het leidde Sonny tot wanhoop. Terug thuis trok hij een streep onder wat zij 'het experiment' had genoemd. Vreemd, want plots ging Laura zich weer poeslief gedragen. Maar hij verkocht haar een koekje van eigen deeg. De twee gingen netjes naast elkaar leven.” De conclusie van de krant is dan ook hard: “Geen ruzie, geen gekrakeel, maar ook geen relatie die kans heeft op overleven. De uitslag is, vrezen we, bekend.”