Moeder beweert dat ze manier gevonden heeft om het coronavirus niet te te krijgen: “Ik drink het sperma van mijn vriend op”

door: PMN
Afbeelding bron: The Mirror
De 32-jarige Tracy Kiss is personal coach. Ze beweert dat ze een manier gevonden heeft om het coronavirus niet te krijgen.

Tracy is vegan en moeder van twee kinderen. Ze is er zeker van dat het coronavirus haar niet zal treffen. Ze drinkt namelijk smoothies met het sperma van haar vriend in.

“Het is gratis en het versterkt je immuunsysteem”, beweert Tracy in The Mirror. “Ik ben er drie jaar geleden mee begonnen. Sindsdien heb ik geen griep of verkoudheid meer gehad.”

“Je weet niet altijd wat er in de medicatie zit. Het is in ieder geval veel beter voor je lichaam om iets te drinken dat geen chemicaliën bevat. Je kan het vergelijken met een moeder die haar baby borstvoeding geeft.”

Tracy gelooft dat haar smoothies met sperma van haar vriend in zal beletten dat ze het coronavirus krijgt. “Dat in combinatie met een sportieve leefstijl”, luidt het nog.

We willen toch wel even benadrukken dat er geen enkel medisch bewijs dat het drinken van dergelijke smoothies helpt tegen het coronavirus.