Makers van Familie nemen opmerkelijke beslissing over verhaallijn van zwangere Hanne

door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
Volgende week hervatten de acteurs van Familie opnieuw de opnames. Het resultaat daarvan krijgen we na de zomer te zien.

Door de uitbraak van het coronavirus werden de opnames van Familie voor onbepaalde tijd onderbroken. Intussen hebben de makers de studio coronaproof gemaakt en hebben de acteurs elk een collega in hun bubbel opgenomen.

Er kan met toestemming van Marc Van Ranst opnieuw worden opgenomen. Maar hoe het gaat verhaal nu verder? Er is sprake van dat er een tijdsprong komt. Een korte samenvatting wat er intussen gebeurde en daarna gaat het verhaal weer verder.

Geen tijdsprong
TV-Familie meldt dat dit niet zo zal zijn. De verhaallijn gaat gewoon verder waar ze gestopt is. Dat is dus bij Jonas en Stefanie die samen in bed beland zijn en de zwangere Hanne die ontvoerd is door verpleger Tony.

Dat zal dan ook betekenen dat Hanne bij de heropstart nog niet bevallen is. Ze zal dus dan al een goed jaar zwanger zijn. De makers verwachten dat de kijkers zich daar niet aan zullen storen. Het enige wat wordt aangepast zijn de tijdsaanduidingen. Zo zal het schooljaar ook in Familie starten op 1 september en ook de feestdagen lopen gelijk met ons.