Jeff Hoeyberghs klaagt overheid aan en reageert: “Coronacrisis is één dikke vette hoax”

door: MRO
Afbeelding bron: Photonews
Meer dan 70 Belgen slepen de Belgische overheid voor de rechter omwille van de coronamaatregelen. Eén van hen is de bekende plastische chirurg Jeff Hoeyberghs. Wij vroegen hem om een reactie.

“De hele covid-affaire is één dikke vette hoax, men heeft bewust valse berichten de wereld ingestuurd en dat kun je wetenschappelijk perfect aantonen. Ik ben een wetenschapper en ik weet dat er helemaal niets aan de hand is, dit is gewoon nepnieuws dat gebaseerd is op grote leugens”, reageert Jeff Hoeyberghs.

“Dit is een staatsgreep van de Wereldgezondheidsorganisatie met collaborateurs in elk land die zijn omgekocht, zoals Marc Van Ranst en Steven Van Gucht. En ook de Europese Commissie is omgekocht.”

“Die geldstromen kan je perfect volgen vanuit Bill en Melinda Gates Foundation. Ze hebben alle rechten van de mensen in één klap afgeschaft. Dit kan toch niet. We moeten beslissen of we in een rechtstaat leven of dat we een vazal zijn van de Bill en Melinda Gates Foundation.” 

“De rechter zal daar uit moeten kiezen en als we een rechtstaat zijn, dan is het de dag daarop gedaan met de maatregelen. Als men de maatregelen niet afschaft, dan moeten wij onze conclusies trekken en moeten we beseffen dat Bill Gates onze heer en meester is en dan moeten we daar maar mee aan de slag.”

“De maatregelen hebben duizenden overlijdens veroorzaakt”

“Door de maatregelen zijn de gewone medische routines veranderd en die maatregelen hebben niet één leven gered, maar wel duizenden overlijdens veroorzaakt."

"Bijvoorbeeld mensen met hartinfarcten hebben niet de zorg gehad die ze hadden moeten krijgen. Die zijn gewoon aan een ventilator gezwierd onder het mom van covid-19, maar dat is geen behandeling voor iemand met een hartinfarct, daar zijn andere behandelingen voor.”

“In de rusthuizen zijn ook duizenden mensen gestorven en zelfs afgemaakt. Ik heb een getuigenis van een verpleegster die gevraagd werd om 30 patiënten dood te spuiten en dat in één bejaardentehuis.”

“De staat is illegaal bezig geweest”

“Dit heeft gortige proporties aangenomen en enkel maar omdat de staat illegaal bezig is geweest door de rechten van de mens op te doeken. Dit gaat in tegen elk verdrag."

"De grenzen sluiten gaat in tegen het Verdrag van Europa, mensen opsluiten hebben we nog nooit meegemaakt en dat op basis van een gewetenloze idioot in Amerika die zegt dat er een epidemie is, op basis van valse cijfers, valse testen en valse bedoelingen.”