Woedende reacties na feestende massa in Brussel: "Randdebielen"

door: MRO
Afbeelding bron: Twitter @MRWitloof
Tijdens de nacht van zaterdag op zondag zijn honderden mensen na het sluitingsuur van de horeca, naar het Flageyplein in Brussel gegaan om er te feesten.

Beelden op sociale media tonen hoe honderden mensen op elkaar gepakt stonden, zonder mondmasker, op het Flageyplein. De reacties op sociale media op dit onverantwoorde gedrag tijdens de coronacrisis, zijn dan ook niet mals.

"Mogen we al wie gisteren een feestje bouwde op het Flageyplein, de rekening sturen voor eventueel nieuwe zieken of besmettingen? En jullie hoeven geen beademing, denk ik zo:-", reageert Claire.

"Het resultaat van een gebrek aan alles wat een maatschappij aangenaam maakt! Erg voor de hulpverleners die op alle niveaus het beste van zichzelf gegeven hebben! Honderden opeengepakte mensen vieren feest aan Brussels Flageyplein", aldus Paul Penasse.

"Koppel op een bankje? GAS-boete. Honderden feestvierders die dan ook nog eens verder doen met hun voeten aan de regels te vegen? 
Vriendelijk verzoek", merkt Pieter Vanderwee op.

"Aan al die mensen die er waren een echte schande. En vooral bezet de bedden op IC niet laat ze voor de mensen die zich wel aan de regels houden", aldus Katty Desmet.

"Fuckers... ik kom jullie opzoeken in september bij de volgende uitbraak want ik zal jullie er mee verantwoordelijk voor houden! Randdebielen!", schrijft het Twitteraccount CriticalOnMedia.