Aaron (24) vraagt zijn vriendin ten huwelijk, niet veel later zak hij in elkaar

bron: The Sun
door: Redactie
Afbeelding bron: The Sun
De 24-jarige Aaron Thomas en zijn vriendin Sallyan Evans (29) hadden mooie vooruitzichten. Sallyan was in blijde verwachting van een kindje en de twintiger had zijn vriendin ten huwelijk gevraagd. Aan dat geluk kwam plots een einde toen Aaron in elkaar zakte.

Aaron en Sallyan hielden ontzettend veel van elkaar. Enkele jaren geleden werd Aaron op slag verliefd op Sallyan. Haar drie kinderen uit haar vorige relaties nam hij er graag bij. Hij was als een tweede vader voor hen.

Toen Sallyan hem vertelde dat ze zwanger was, kon zijn geluk niet op. Aaron zou voor de eerste keer vader worden. Aaron wist het zeker: Sallyan is de liefde van zijn leven. Al snel werd duidelijk dat hij voor eeuwig met Sallyan wilde samenblijven, dus vroeg hij haar ten huwelijk.

Enkele weken na zijn huwelijksaanzoek, zakte Aaron echter plots in elkaar. Hij overleed aan een hartaanval. De artsen spreken over een zeer merkwaardige en uitzonderlijke dood. Ook Sallyan reageert compleet in shock op de onverwachtse dood van haar geliefde. "Ik ben zo dankbaar dat ik hem heb gekend", aldus Sallyan. Zij blijft alleen achter met haar drie kindjes.