VTM

'Kotmadam' Katrien Devos heeft opvallende boodschap voor weervrouw Jill Peeters

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Er liep gisteren een ongewone 'actrice' op de set rond van Familie. Weervrouw Jill Peeters (42) zal te zien in de nieuwe reeks van 'De Kotmadam'.

Het uitstapje van Jill was éénmalig, maar ze had toch behoorlijk wat zenuwen. "Het helpt wel dat ik niet écht moet acteren. Af en toe moet ik eens verbaasd kijken, maar ik word goed omringd. Ik zou het moeilijker vinden mocht ik iemand spelen die ik niet ben. Daarnet kwam Katrien De Vos (die kotmadam Jeanne speelt, red.) naar mij om te zeggen dat ik het heel goed deed." 

"Ik vroeg me af of je dat dan al zo snel kan zien, maar het was wel leuk om te horen, natuurlijk. Ik vind het ook fijn om die mensen een keer in het echt te ontmoeten. Iedereen denkt dat ik hen ken omdat ik ook bij VTM werk, maar dat is natuurlijk niet zo. De opnames zijn in Mechelen, ik zit in Vilvoorde en dus kom ik hen nooit tegen."

"Als ik nog een stap zou nemen, dan om er heel snel van weg te lopen. Het is leuk, maar het is nu vooral mijn ding omdat ik weervrouw kan spelen."