Moeder dwingt haar 10-jarige zoon om seksspeeltje bij haar te gebruiken

bron: The Sun
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Een moeder vroeg haar 10-jarige zoon om naaktfoto's van zichzelf te maken, maar dat is niet het enige. Ze vroeg hem ook seksuele handelingen uit te voeren bij zichzelf.

Een 10-jarige jongen uit Groot-Brittannië is het slachtoffer van seksueel misbruik door zijn eigen moeder en haar partner. De lijst van gruweldaden die de jongen moest ondergaan is eindeloos. Zo moest hij een seksspeeltje gebruiken bij zijn moeder en moest hij ook toekijken hoe zij seksuele betrekking had met haar partner. Daarbovenop moest hij naaktfoto's nemen van zichzelf naast zijn naakte moeder.

Het seksueel misbruik werd per toeval ontdekt toen een vriendin van de man zich ernstige zorgen maken over zijn seksuele voorkeur. Hij vertelde haar dat hij ernaar verlangde seks te hebben met kinderen. Ze ging naar de politie om haar verhaal te doen. De politie opende een onderzoek en ontdekte wat het 10-jarige kind moest ondergaan.

Zowel de moeder als haar partner worden door de rechter schuldig bevonden aan seksueel misbruik. Momenteel verblijven ze in voorhechtenis. "Ze hebben zich allebei onverantwoord gedragen en zullen hiervan de gevolgen moeten ondervinden", vertelt rechter Peter Heywood in de rechtbank. Aanstaande donderdag zal de rechter zijn vonnis uitspreken.