Ouders dwingen 12-jarige dochter om triootjes met hen te doen: "Ze was hun seksslavin"

bron: The Daily Mail
door: Redactie
Afbeelding bron: East2WestNews
Een koppel wordt ervan beschuldigd hun 12-jarige dochter tot hun "seksslavin" te maken. Ze verplichtten hun dochter om triootjes met hen te hebben. Zo zou ze volgens het 34-jarige Russische koppel pas echt weten wat seks is.

Een 12-jarig meisje uit Rusland werd op verschrikkelijke manier misbruikt door haar ouders. Zij dwongen haar om elke twee dagen seks te hebben met hen. De vader verkrachtte het meisje terwijl de moeder ernaast lag. De moeder mishandelde het kind op haar beurt met een "namaakpenis".

Toen het meisje op een dag naar de dokter moest, besloot ze te vertellen welke situatie ze thuis moest doorstaan. De dokters ontdekten immers dat ze geen maagd meer was. De artsen trokken meteen aan de alarmbel en verwittigden de politie die de ouders arresteerden. 

Het koppel was ervan overtuigd dat het de beste manier was voor hun dochter om te leren over seks. Bovendien vonden ze het logisch dat het meisje haar maagdelijkheid aan haar vader verloor dan aan een vreemde. De ouders staan terecht voor pedofilie en riskeren een celstraf van twintig jaar.