Tijdreiziger beweert uit het jaar 6.000 te komen en toont foto om dit te bewijzen

bron: FOK
door: Redactie
Afbeelding bron: Mirror
Of de mensheid ooit door de tijd kan reizen, zullen wij wellicht nooit meer weten. Er is nu echter één man die beweert dat dit in de toekomst daadwerkelijk zou kunnen en hij heeft hier zelfs bewijs voor.

De man uit onderstaande video beweert namelijk dat hij een tijdreiziger is uit het jaar 6.000. Zo doet hij enkele onthullingen waarvan hij plechtig zweert dat deze 100% de waarheid zijn. Zo zou hij dus bijna 4.000 jaar terug in het verleden hebben gereisd. Hij vertelt tevens dat we naast tijdreizen ook nog heel wat andere dingen kunnen doen.

Zo zou iedereen eeuwig kunnen leven omdat we onszelf kunnen uploaden in computers. Hiernaast zouden we ons ook net zoals in de film 'Downsizing' aanzienlijk kunnen verkleinen. Omdat hij echt wil dat iedereen gelooft dat hij de waarheid spreekt, heeft de beste man ook een foto genomen in het jaar 6.000.

Helaas kunnen we de foto niet perfect zien en is deze gedeeltelijk geblurred. We kunnen enkel opmaken dat op de foto een futuristische stad staat. Volgens de man is dit een bijwerking van het tijdreizen. Indien men zou ontdekken dat de man deze informatie deelt, zouden 'ze' in het jaar 6.000 ook blijkbaar behoorlijk woedend zijn. Hij wil overigens ook niet zeggen over welke stad het gaat. Indien hij deze informatie zou prijsgeven, zou hij namelijk de toekomst kunnen veranderen.

Terugreizen kan hij overigens niet, maar hij moet gewoon nog even geduld hebben. Volgens de 'tijdreiziger' zal de regering in 2028 namelijk officieel onthullen dat tijdreizen mogelijk is.