Belgisch koppel beleeft “horrorvakantie” op Malta: "Hij sneed me in mijn oor"

bron: AD
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Wat een ontspannende vakantie moest worden voor een Belgisch koppel op Malta eindige in mineur. Het koppel kreeg ruzie met de familie van een “irritant” kind, wat uitdraaide op een bloederig gevecht.

Het Belgisch koppel kreeg op restaurant ruzie met een ander koppel over hun kind, dat een glas water had gegooid over de Belgische vrouw. “Mijn vrouw veranderde van stoel en at verder alsof er niets was gebeurd. Daarop schopte het kind tegen de achterkant van de stoel van mijn echtgenote. Zij veranderde opnieuw van stoel”, getuigde de zestiger.

“Ik zei tegen de moeder van het kind dat ze op haar klein kind moest letten. Daarop stond de vrouw op en riep: je houdt niet van mijn kind. De man naast de vrouw werd plotseling boos, schold me uit en stond op”, zo verklaarde de Belgische vrouw. Al snel ontaardde de woordenwisseling in een fysiek gevecht.

“Hij duwde meerdere keren tegen mij aan, sneed me in mijn oor en gooide een stoel naar me. Een tweede man gooide daarna twee tafels naar mij. Mijn vrouw werd zo hard geduwd dat ze viel en gewond raakte aan haar been. Ik herinner me dat een vrouw met rood haar de twee mannen probeerde te kalmeren maar ze gingen gewoon door. Ze waren heel agressief zonder reden”, vertelt de man.

Het koppel uit Malta werd in beschuldiging gesteld voor het toebrengen van zware fysieke verwondingen, maar kwam op borgtocht vrij na betaling van 1.000 euro elk.