Pommeline Tillière gaat voor drastische veranderingen na breuk met Merijn

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Pommeline Tillière is bekend van haar deelname aan 'Temptation Island' in 2017. Ze deed mee als verleidster, en wist het lief van Lisa af te snoepen, namelijk Merijn. De gevoelens bleken oprecht te zijn, want het koppel vormde één jaar lang een koppel. Maar onlangs kwam er een breuk tussen de twee.

De exacte reden waarom het koppel uit elkaar ging, wilden ze voor zich houden. Ze rekenden ook op de volwassenheid en het respect van hun fans om dit te verstaan. Ze lieten wel weten dat ze als vrienden uit elkaar zijn gegaan, en elkaar nog steeds graag zien. 

Ook gaat het de ronde dat Pommeline een relatie zou hebben met Fabrizio, één van de huidige verleiders in Temptation Island én tevens ook haar baas. Zij werkt namelijk bij hem in de tattoshop. Zelf ontkent ze dat ze een relatie hebben, maar mensen uit hun entourage bevestigen net wél dat de twee een koppel vormen. 

Alleszins heeft Pommeline besloten om zichzelf een make-over te geven na de breuk met Merijn. Zo heeft ze plots een opvallende neuspiercing en heeft ze haar blonde haren ingeruild voor grijze.