Peter Van den Berge haalt zwaar uit naar Karen Damen

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: VIER
Peter Van den Berge, die ondermeer meedeed aan 'The Sky is the Limit', ergert zich rot aan Karen Damen. Of om te zeggen: aan de aandacht die ze krijgt. Hij komt in zijn bericht dat hij schrijft op voor de zangers en zangeressen die zélf de top moeten bereiken en daarvoor geen 'gratis' reclame krijgen.

"Ja... Geef haar nog wat meer gratis reclame. Er zijn zoveel betere onbekende zangers in Vlaanderen die zichzelf moeten bewijzen zonder hulp van de Heilige drievuldigheid "VIER-Verhulst-Studio100"!", aldus Peter.

"AFVOEREN DIE HANDEL! Geef aandacht aan zangers en zangeressen die het echt verdienen om door te breken!! Ik ben dat gedoe met haar plaat en de media aandacht hierover meer dan beu!! Wat is het volgende? James Cooke maakt een betere plaat en krijgt als beloning van Gert een talkshow op VIER?" 

Het is duidelijk dat Peter erg woedend is op Karen en de aandacht die ze krijgt. Ook in de reacties onder zijn bericht spaart hij haar niet. Wanneer iemand reageert: "Karen is een topwijf. Dit zegt jammer genoeg meer over jou dan over haar", reageert hij weer met een forse uithaal. "Nee hoor, dat zegt niets, want ik heb nog niet veel 'top' in dat 'wijf' gezien. Jouw woorden."