Willy Naessens en Marie-Jeanne slachtoffer van zware aanrijding: "Is onze redding geweest"

door: BCM
willy naessens
Afbeelding bron: Photonews

In Play4-programma 'The Sky Is The Limit' leerden we Willy Naessens en zijn vrouw Marie-Jeanne kennen. Het koppel werd zondag slachtoffer van een zware aanrijding.

Zondagavond waren Willy Naessens en echtgenote Marie-Jeanne onderweg naar hun buitenverblijf in Frankrijk toen ze werden aangereden, zo schrijft HLN. Een auto wilde links de weg oprijden en had Willy's auto waarschijnlijk niet gezien.

"Ik heb met alle macht nog geremd, waardoor onze snelheid al een pak lager lag tijdens de botsing", zegt Willy aan HLN. "De andere auto heeft ons vooraan geraakt, en is twee, drie keer overkop gegaan voor zijn wagen tot stilstand kwam."

De jonge bestuurder van de andere wagen kon op eigen kracht uit het voertuig kruipen. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht. Willy en Marie-Jeanne geraakten als bij wonder zelf niet gewond.

Hun Range Rover is waarschijnlijk perte totale. Het koppel prijst zich gelukkig dat ze met een zware wagen op de baan waren. "Wellicht is dat voor een groot deel onze redding geweest", aldus Willy Naessens bij HLN.