Ex-'The Sky Is The Limit'-gezicht Kirsten Janssens haalt vlijmscherp uit naar ex Jan Kriekels

door: COS
Jan Kriekels en Kristen Janssens uit 'The Sky Is The Limit'
Afbeelding bron: Play4

In 'The Sky Is The Limit - All Stars' geen Jan Kriekels of Kirsten Janssens. Zeven jaar geleden al gingen ze uit elkaar.

Toen Jan Kriekels en Kristen Janssens zeven jaar geleden uit elkaar gingen, spraken ze had dat ze elkaar met rust zouden laten. Jan hield zich vorige week niet aan de belofte en vertelde in Dag Allemaal dat hij destijds van haar is gaan lopen.

Jans uitspraak zet kwaad bloed bij Kristen. Zij onthult op haar beurt in Dag Allemaal dat Jan de makers van 'The Sky Is The Limit' niet heeft afgewimpeld, maar ze heeft gesmeekt om deel uit te maken van het 'All Stars'-seizoen.

"Maar da's nog niets, vergeleken met de échte, grove leugen. Dat Jan durft te zeggen dat hij van mij is weggelopen. Excuseer? Zo is dat helemaal niet gegaan, hoor", zegt Kirsten. Volgens haar was zij het die wilde vertrekken, waarna de situatie is geëscaleerd.

"Hij is op mijn motorkap gekropen, smekend om hem niet te verlaten. Jan heeft zelfs de ruit van mijn auto ingeslagen toen ik probeerde weg te rijden. Ik heb daarbij glas in mijn oog gekregen, en was dat oog bijna kwijt. Zijn agressie was voor mij de druppel. Ik zei hem: 'Hier stopt het!'"