VTM

Kürt Rogiers is erg op zijn hoede: “Hoop dat mijn dochters dit nooit moeten meemaken”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Kürt Rogiers is dagelijks te zien in Familie. Daar wil hij het geheim van Marie te weten komen. In het echte leven heeft de acteur andere zorgen.

Kürt maakt zich zorgen om zijn twee dochters. Hij hoopt dat ze snel de ware tegenkomen. “Als mijn dochters een goed vriendje hebben, zal ik ook veel geruster zijn. Als ze naar een fuif gaan, zullen we ze nooit met de fiets laten gaan. Die verdwijning van Annick Van Uytsel zit nog vers in mijn geheugen. We proberen de oudste al voor te bereiden op alles wat komt, maar we willen ze ook nog laten genieten van haar kindertijd”, zegt Kürt in TV-Story.

“Merlijn, de jongste, heeft al een tijdje een lief. Met Valentijn is hij blijven slapen en heeft hij haar ontbijt op bed gebracht. Maar dat is allemaal nog zo onschuldig. Lola heeft een vriendje gehad, maar op een bepaald moment hebben ze het uitgemaakt omdat ze vonden dat ze elkaar te veel aandacht moesten geven.”

Kürt wil dat zijn dochters ook alles tegen hem of zijn vrouw Els zeggen. “Els en ik zeggen hen altijd dat ze ons alles mogen vertellen, hoe gênant ook. En als ze het niet tegen mij durven te zeggen, dan tegen hun mama. Communicatie is heel belangrijk. Dat wordt sowieso een uitdaging."

"Lola heeft al laten weten dat ze soms stress ervaart omdat Els en ik veel belang hechten aan goede punten. Ze zit in het eerste middelbaar, dus het is logisch dat ze een goede studiemethode moet ontwikkelen om graag te leren. Dat gaat niet van vandaag op morgen.”