Terminale vrouw met kanker zegt dat ze middel gevonden heeft om de ziekte te genezen: “Dokters noemen het een wonder”

bron: Daily Mail
door: PMN
Afbeelding bron: Daily Mail
Een 52-jarige vrouw uit Engelse Coventry heeft een middel gevonden om kanker te genezen, beweert ze. De vrouw heeft het ook al uitgetest, op haar zelf dan nog wel.

Ze had darm - en maagkanker. De dokters hadden nog meer slecht nieuws want ze had nog maar zes weken te leven. “Het nieuws kwam als een enorme klap”, zegt ze in de Daily Mail.

Zes weken te leven
Smith ging op zoek naar een manier om toch te kunnen genezen. Zo kwam ze te weten dat een vrouw in de Verenigde Staten, die ook kanker heeft, haar eigen tabletten is gaan produceren. “Als je nog maar zes weken te leven hebt, sta je voor alles open”, reageert Smith. 

Gelukkigste vrouw ter wereld
Tegen haar zin begon ze op cannabis gebaseerde tabletten te nemen in combinatie met de chemo. Tot haar eigen verbazing werkte dit. Nu, twee jaar later, is Smith de gelukkigste vrouw ter wereld en is ze zo goed als volledig genezen. Er zit nog slechts een klein deel van de ziekte in haar maag, maar ze is er zeker van dat dit ook gaat verdwijnen met het nemen van haar cannabistabletten.

"Wandelend wonder"
“Ik ben een wandelend wonder”, zegt de vrouw. “De dokters noemen mij dan ook ‘wonder woman’. Ik zou willen pleiten dat de tabletten overal ter wereld legaal aangeboden kunnen worden, dat is nu nog niet het geval. Mensen sterven voortdurend aan kanker en de chemo helpt niet.”

Tags kanker