Moeder krijgt felle kritiek op naam voor baby: "Klinkt als een ziekte"

door: STS
Kinderwagen - moeder - baby
Afbeelding bron: Pexels (Archieffoto)

Een moeder die een ongewone naam koos voor haar baby, krijgt heel wat (gemengde) reacties.

Een vrouw vroeg op de Amerikaanse sociale nieuwssite Reddit naar de mening van andere gebruikers nadat ze haar zus had doen wenen en weggestuurd werd van een familiefeest.

"Ik heb een jongere zus, Ella. Vorig jaar is ze getrouwd met Sam, en onlangs werd de geboorte van hun kind gevierd. Tijden een babyshower werden de naam en het geslacht van het kind onthuld", citeert The Sun.

"Tijdens de onthulling van het geslacht komt de kleur roze naar boven en iedereen juicht. Mijn zus zegt: oké, nu de naam, en ze haalt een kledingstuk boven met de naam 'Samnella' erop."

"Ik lach, denkend dat het niet echt is. Ik zeg: 'Salmonella, zoals voedselvergiftiging?'"

"De moeder van Sam flipt en zegt dat het een mooie naam is. Ella schreeuwt dat ik alles verpest heb en dat de naam het samenzijn van haar en Sam symboliseert. Mijn eigen moeder sist dat ik mijn mond had moeten houden en het kind wellicht als Sammy door het leven zou gaan."

"De familie is er verdeeld over. Sommigen zijn het met mij eens dat Samnella echt wel als Salmonella klinkt en giechelen er ook over. Anderen zeggen: het is haar baby, dus als zij de naam leuk vindt..."