Vader en zijn 10-jarige dochtertje sterven in woningbrand nadat hij hen opgesloten had

door: LHX
Afbeelding bron: Pixabay

De 47-jarige Brit Garry Bolton en zijn 10-jarige dochter Paige stierven in januari in de badkamer van hun brandende huis. In het gerechtelijke onderzoek wordt nu duidelijk wat er allemaal aan de hand was, meldt The Sun.

Toen de brandweer in de stad Hull uitrukte naar het huis van Garry en Paige, moesten ze de badkamerdeur openbreken. Daar troffen ze vader en dochter aan in het bad. Garry was al overleden; ook Paige kon niet worden gered en stierf even later in het ziekenhuis.

Garry had zichzelf en zijn dochter opgesloten in de badkamer, omdat hij naar eigen zeggen "niets had om voor te leven". In 2009 was immers Ethan, het tweelingbroertje van Paige, gestorven toen hij slechts zes maanden oud was. Die tragedie was zijn vader nooit te boven gekomen.

In de hoorzitting stortte Paiges moeder in. "Ik ben nu mijn beide kinderen kwijt", zei ze. "Ik ben een moeder zonder kinderen. Ethan was pas zes maanden oud, dus met hem had ik niet echt een leven, maar ik heb bijna 11 jaar met Paige meegemaakt en al wat ik heb zijn herinneringen."