WhatsApp maakt gebruikers blij met handige nieuwe functie

door: STS
WhatsApp
Afbeelding bron: Pexels (Archieffoto)

Het razend populaire WhatsApp krijgt een belangrijke update. Die maakt het mogelijk om gemakkelijk evenementen aan te maken, zoals een verjaardagsfeest bijvoorbeeld.

Met Community's kunnen mensen in groep contact met elkaar houden, of het nu om verenigingen gaat, of mensen die dezelfde hobby delen, enzovoorts. Nu wordt het voor community's makkelijker gemaakt om met elkaar af te spreken.

"We willen helpen om community's nog dichter bij elkaar te brengen en introduceren daarom een nieuwe manier waarop mensen evenementen kunnen organiseren op WhatsApp", laat het bedrijf Meta weten.

"Met evenementen kunnen mensen nu eenvoudiger hun ontmoetingen rechtstreeks in WhatsApp plannen, of het nu gaat om een virtuele vergadering of een verjaardagsdiner. Iedereen kan een evenement maken en anderen kunnen hierop reageren, zodat de hele groep weet wie er komt."

"Gasten kunnen het evenement ook vinden op de informatiepagina van de groep, en mensen die ernaartoe gaan, ontvangen een automatische melding als het evenement bijna plaatsvindt. Evenementen worden eerst beschikbaar in groepen die bij een community horen en worden in de komende maanden beschikbaar gemaakt voor alle groepen."

Volg Redactie24 nu ook via WhatsApp