Bart Cannaerts verklapt geheim van ‘De Allerslimste Mens Ter Wereld’: “Zijn effectief de trukken van de foor”

door: STG
Bart Cannaerts
Afbeelding bron: Play4

Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van aflevering van De Allerslimste Mens Ter Wereld. Daarin nemen Lotte Vanwezemael en Bart Cannaerts het op tegen de Nederlandse orkaan Prem Radhakishun.

Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van aflevering van De Allerslimste Mens Ter Wereld. Daarin nemen Lotte Vanwezemael en Bart Cannaerts het op tegen de Nederlandse orkaan Prem Radhakishun. In Humo verklapt Bart Cannaerts het geheim van de quiz.

Wie is de allerslimste mens ter wereld? Het zou wel eens Bart Cannaerts kunnen zijn. Vanavond begint hij al aan zijn zevende deelname. Hoe hij dat voor elkaar krijgt vraagt hij zichzelf ook wel eens af. In het verleden nam Bart vaak deel aan zaalquizzen en de voorbije jaren werkte hij ook nog mee aan vier verschillende tv-quizzen.

Met die ervaring denkt Bart het mysterie rond de quiz te hebben ontrafeld. “Omdat ik zelf tv-quizzen maak, voel ik vaak aan wat de antwoorden zijn."

"Bij een schilder weet ik dat zijn belangrijkste werk een trefwoord is. Als ik dat niet ken, ga ik onmiddellijk stoppen en niet alle mogelijke randinformatie die ik wel weet nog zeggen. Dat zijn effectief de trukken van de foor”, klinkt het.