Na vertrek van Bart Cannaerts in ‘Allerslimste Mens’: "Die gedachte wilde productie absoluut vermijden"

door: STG
Bart Cannaerts
Afbeelding bron: Play4

Het heeft niet mogen zijn. Bart Cannaerts wilde heel graag het record van Ella Leyers verbreken, maar daar stak haar zus Olga gisteren een stokje voor. Mediawatcher Mark Coenegracht heeft de aflevering van gisteren ook bekeken.

"Vanaf de tiende deelname werd het Bart moeilijker en moeilijker gemaakt. Bij de zeventiende deelname gisteren was dat zeker het geval", zegt Mark. De makers kenden het zwakke punt van Bart. Als je dat blijft geven weet je dat hij vroeg of laat eruit gaat.

Het feit dat Bart Cannaerts al eerder heeft deelgenomen, de quiz presenteerde en ook regelmatig in de jury zetelde lokte bij heel wat kijkers reacties uit. Hij zou naar verluidt te goed weten hoe de quiz gemaakt wordt. 

De productie wilde de gedachten absoluut vermijden dat de deelname van Bart niet helemaal eerlijk zou verlopen. En dus maakte ze het Bart Cannaerts de laatste weken extra moeilijk. Vanavond is er weer een nieuwe aflevering. Daarin nemen Olga Leyers, Danira Boukhriss Terkessidis het op tegen Michèle Cuvelier.