Kevin Janssens eerlijk over biologische vader in 'Therapie': "Dat heeft er zo hard bij mij ingehakt"

door: COS
Kevin Janssens in 'Therapie'
Afbeelding bron: Canvas

Kevin Janssens zien we momenteel in het panel van 'The Masked Singer'. Op dinsdag 25 januari is hij ook van een andere kant te zien in 'Therapie'.

Kevin Janssens blikt in 'Therapie' terug op de problemen met zijn biologische vader. "Dat was een alcoholieker. Als die gedronken had, dan sloeg die mijn moeder ook wel. Dan was hij vrij agressief. Mijn moeder is erbij weggegaan", vertelt Kevin.

Kevin werd geadopteerd door zijn stiefvader. Zo werd Kevin Roels Kevin Janssens. "Maar dat moest natuurlijk in de rechtbank gebeuren. En mijn grootmoeder, de moeder van mijn echte vader, was daar met mijn biologische vader. En die zei niks tegen mij. Die bekeek mij zelfs nog niet."

Grootmoeder

"Toen is mijn grootmoeder naar mij gekomen en die zei tegen mij: 'Wat ben jij aan het doen? Da's wel je echte vader die daar staat, hè.'" Kevin begreep er niks van. Hij had die man jaren niet gezien, kende hem dan ook niet en kreeg zelfs geen verjaardagskaartje.

"Dat kwam zo hard binnen bij mij, dat iemand zoiets tegen mij zei. Ook je echte grootmoeder, die haar zoon bleek beschermen. Dat heeft er zo hard bij mij ingehakt dat ik toen ook wel daarna gewoon dichtsloeg. Ik heb daar heel lang mee gezeten."

Download nu de gratis app van Redactie24