Opmerkelijk: Michel Van den Brande behoudt avondklok in zijn café en geeft reden

door: STS
Afbeelding bron: Photonews

Michel Van den Brande, bekend uit het tv-programma 'The Sky is the Limit', behoudt de avondklok in zijn café.

Terwijl het sluitingsuur voor de horeca vervalt op 1 september, kondigt Van den Brande via een persbericht aan dat dit niet het geval zal zijn voor Pand18, zijn café in Blankenberge.

Hij zal de deuren ten laatste om middernacht sluiten, hetgeen nog vroeger is dan het sluitingsuur van 01.00 uur dat de horeca opgelegd kreeg.

"Ik ben enorm blij dat we de zomer zonder enig incident zijn doorgekomen. Dat had ik beloofd aan de buren en de huurders hierboven en dat is me gelukt. En net om hen te bedanken voor hun geduld en begrip heb ik besloten om Pand18 ten laatste om middernacht te blijven sluiten."

Vechtpartijen

"Dat is zelfs nog een uur vroeger dan wat de regel was tijdens de laatste coronabeperkingen. Na middernacht is het niet meer rendabel en krijg je enkel het volk dat op andere plaatsen wordt buitengezet. Met als enige gevolg vechtpartijen en andere ongeregeldheden", aldus Van den Brande.

"Heel uitzonderlijk kan het eens iets later worden wegens een privéfeest ofzo, maar dat zal heel uitzonderlijk zijn en met heel zachte muziek. Maar elke gewone werkdag zal Pand18 ten laatste om middernacht gesloten zijn."

Download nu de gratis app van Redactie24