Ella Leyers maakt zich opvallende bedenking: “Blijkbaar was dat zeer arrogant van mij”

door: COS
Afbeelding bron: De Slimste Mens Ter Wereld

Ella Leyers maakte furore in ‘De Slimste Mens ter Wereld’ met haar achttien deelnames. Vanavond, in haar negentiende aflevering, doet ze een gooi naar de winst.

Ook in ‘De Ideale Wereld’ heeft Ella een belangrijke rol. Daarin speelt ze een uitvergrote versie van zichzelf met heel wat “onhebbelijke kantjes”. De actrice hoopt vooral dat mensen het onderscheid kunnen blijven maken.

“Toen ik het ‘Slimste Mens’-record had gebroken, heb ik dat bijvoorbeeld de hele avond uitgemolken in ‘De Ideale Wereld’. Het verwaande kind dat alleen maar over zichzelf kan praten is nu eenmaal een grappig typetje”, vertelt Ella in Knack Focus.

Legally Blonde

Al kan dat blijkbaar ook verkeerd vallen, zo merkte Ella. “Zo was er online nogal wat te doen rond mijn kledij in ‘De Slimste Mens’, en vooral rond die knalroze ‘Legally Blonde’-outfit in de twaalfde aflevering. Blijkbaar was dat zeer arrogant van mij.”

“Jongens, ik draag dat maar om jullie te entertainen, hè. Ik snap ook niet dat iemand nog voldoening haalt uit het spuien van zo'n onlinebagger. Zijn we daar ondertussen niet klaar mee?”, aldus een geërgerde Ella.