Het is zover: Sean Dhondt heeft groot nieuws over zijn relatie met Maithé Rivera

door: PMN
Sean Dhondt - Maithe Rivera
Afbeelding bron: Instagram @seandhondt

Sinds kort zien we Maithé Rivera op televisie. We zien ze in het VTM-programma ‘Helden van Hier’. Onder meer Maithé volgen we tijdens haar werk bij de politie.

Maithé toont zich in het programma als een behulpzame politieagente. Veel kijkers leren haar op een andere manier kennen. Het blijkt een aangename kennismaking te zijn.

“Ze wil duidelijk van haar slecht imago af”, citeert TV-Familie de kijkers. “Het is daarom goed dat we haar eens van een andere kant leren kennen. Dat kan zeker geen kwaad.”

“Maithé kreeg in het verleden al heel wat kritiek te slikken. Het wordt tijd om haar nu met rust te laten. Ze is een goed persoon.”

Maithé is ook de vriendin van radiopresentator Sean Dhondt. Die laatste krijgt tegenwoordig steeds dezelfde vraag. Hij is die vraag al beu gehoord.

“Ik heb al tien keer te horen gekregen wanneer ik haar ten huwelijk ga vragen”, verklapt Sean. “We hebben al een hond en een huis.”

Sean was in het verleden al getrouwd met An Lemmens en Allison Scott. Telkens hield het huwelijk geen stand. Toch laat hij zich niet afschrikken.

“Ik zie Maithé doodgraag”, gaat Sean verder. “Maar laten we alles op zijn tijd doen. Dat komt allemaal nog wel.”