Actie Albert Heijn zorgt voor veel ongenoegen: "Pure oplichting"

door: PMN
Albert Heijn
Afbeelding bron: Photonews

Een actie van Albert Heijn zorgt voor veel ongenoegen. Dat blijkt uit de reacties op de actie.

Albert Heijn heeft een nieuwe actie gelanceerd. Je kan via de site van de supermarkt tickets kopen voor de musical 'Charlie And The Chocolate Factory'. 

Daar blijft het niet bij. Als je een ticket koopt bij Albert Heijn, krijg je er één gratis bij. Maar de actie lijkt onduidelijk te zijn voor veel klanten en zorgt voor discussie.

"Pure oplichting", schrijft iemand op de sociale media. "Ze misleiden je gewoon want je krijgt helemaal geen gratis ticket."

Een klant legt uit hoe het werkt. "Ze bieden de twee tickets aan, aan de helft van de prijs. Het is dus één betalen en één gratis!"

Nog een andere klant laat weten misnoegd te zijn. "Niet alle data zijn beschikbaar. Voor de datum dat ik wilde gaan zijn er geen tickets terwijl die data wel op de website van de musical staat."

"Ik kan mijn vouchers niet gebruiken daar voor alle beschikbare data via AH je enkel kan reserveren met een cat. 2. Ik ben écht wel teleurgesteld."

De klant in kwestie kreeg ook antwoord van Albert Heijn. "Vervelend om te lezen dat je misnoegd bent over deze actie. Weet wel dat hier in de video ook duidelijk vermeld staat dat de actie geldig is op een geselecteerd aantal voorstellingen. Heb je er nog vragen over, dan kan je onze klantendienst bereiken."

Er zijn ook heel wat mensen die hun tickets bestelden bij Albert Heijn zonder problemen. Zij begrijpen de kritiek niet.