Albert Heijn pakt nu al uit met opmerkelijke actie op verspakketten van Jeroen Meus

door: MRO
Jeroen Meus
Afbeelding bron: Albert Heijn

Albert Heijn heeft sinds kort verspakketten van Jeroen Meus in de winkel liggen, onder de naam Dagelijkse kost. De supermarktketen pakt nu al uit met een opmerkelijke actie.

"Maak dagelijkse kost heel makkelijk", titelt Albert Heijn op de nieuwe folder. De supermarktketen zet de verspakketten graag in de kijker en pakt kort na de lancering al uit met een opmerkelijke actie.

Zo krijgen klanten van 21 tot en met 26 mei al 1 euro korting op de verspakketten van Jeroen Meus, waardoor je 3,99 euro betaalt in plaats van 4,99 euro. Je hebt de keuze uit 6 verschillende bereidingen, waaronder pasta met spekjes, gevulde paprika's en balletjes in tomatensaus. 

De verspakketten bevatten geen vlees of vis, dat moet je er zelf nog apart bij kopen. Wat Jeroen Meus zelf vindt van de normale prijs van 4,99 euro? "Ik heb daar werkelijk niet het minste idee over. Ik moet toegeven dat ik thuis niet degene ben die vaak naar de winkel gaat", zei hij daarover bij HLN.

"Mij lijkt 4,99 euro niet veel geld. Al krijg je er niet alles bij: vis of vlees moet je zelf nog kopen, tenzij je je gerecht vegetarisch wil houden."