ALDI pakt trots uit met nieuws voor klanten: 'Zo herken je het in onze winkels'

door: MRO
Aldi
Afbeelding bron: Shutterstock/nitpicker

ALDI pakt trots uit met enkele producten die door klanten werden bekroond tot 'Beste Product van het Jaar 2023-2024'. De supermarktketen beklemtoont dat dit bewijst dat het lage prijzen koppelt aan hoge kwaliteit.

Voor de verkiezing 'Beste Product van het Jaar 2023-2024' kunnen Belgische consumenten in verschillende categorieën stemmen op hun favoriete product. Ze beoordelen dan de prijs-kwaliteitsverhouding, presentatie en gebruik.

ALDI kwam 6 keer met een product als winnaar uit de bus en is daar zeer blij om. "De verkozen producten zijn opnieuw een mooie erkenning voor ALDI, aangezien 90% van zijn vaste assortiment uit huismerken bestaat die vaak meer dan de helft goedkoper zijn dan A-merken. In deze tijden een slimme keuze voor consumenten en hun portemonnee, zonder in te boeten op kwaliteit", luidt het.

Welke ALDI-producten werden verkozen tot 'Beste Product van het Jaar 2023-2024'?

Het gaat om 2 Fairtrade-producten, met name de Fairtrade-juniorbananen met een handig formaat en de Ambiente Belgische pralines waarvan de cacao Fairtrade-gecertificeerd is.

Ook het drankje Golden Power met watermeloensmaak werd verkozen, een nieuwe zomerse versie van het bekende energiedrankje. Verder ook de Italiaanse rode wijn Ballaturi in bag-in-box-formaat.

Daarnaast kwamen ook nog ALDI's Délifin ovengegrilde ham en Bebino babyverzorgingsdoekjes voor de gevoelige babyhuid als beste uit de verkiezing. 

Wie de producten wil testen, vindt ze bij ALDI terug met een etiket met het ‘Beste Product van het Jaar 2023-2024’-logo.