Carrefour wil dat klanten het weten: Tot 70% korting

door: MRO
Carrefour
Afbeelding bron: Photonews

Met de forse prijsstijgingen in de supermarkten woedt de strijd om de klanten in alle hevigheid. Ook Carrefour wil enkele zaken benadrukken voor de klanten.

Zoals elke supermarktketen voert ook Carrefour regelmatig periodieke campagnes. "Daarnaast kan de Belgische consument bij Carrefour het hele jaar door kwalitatieve en toegankelijke producten vinden die binnen hun budget passen", laat de supermarktketen weten.

"Dit geldt vooral voor het Simpl-assortiment, de bestgeprijsde producten van Carrefour die er bovendien prima uitzien dankzij hun eenvoudige maar aantrekkelijke verpakking. Bestsellers van Simpl zijn de Nasi Goreng met een B-Nutri-Score, koffie, bananen en aperitiefhapjes."

De supermarktketen beklemtoont verder ook dat klanten tot 70% korting krijgen op producten die snel verkocht moeten worden.

" Producten die snel geconsumeerd moeten worden, zijn makkelijk herkenbaar dankzij een geel etiket. Deze producten worden aangeboden met een korting tot 70% en kunnen nog een aantal dagen gebruikt worden, en zelfs langer voor niet-voedingsproducten."