Colruyt-klanten erg ontevreden over verandering: "Het trekt op niets, en kijk je kassaticket maar goed na..."

door: STS
Colruyt
Afbeelding bron: Redactie24

Een aantal klanten van supermarktketen Colruyt tonen zich ontevreden. Colruyt is bezig met het testen van een nieuwigheid, maar daar komt kritiek op.

Recent meldden we dat Colruyt een grote verandering wil doorvoeren aan de kassa's. De supermarktketen wil slimme camera's plaatsen, die het scannen van producten efficiënter zouden moeten doen verlopen (lees er hier meer over).

In een klein aantal winkels wordt dit al getest. Maar zoals dat vaak gaat met nieuwe technologieën, zijn er nog wat kinderziektes, zo hebben klanten opgemerkt. Dat laten ze weten via de reacties op onze Facebookpagina.

"In Lier hebben ze dit al en het trekt op niets", schrijft Ria. "Goed opletten en jullie rekening goed nakijken, sommige producten worden dubbel gescand. Als dit de vooruitgang is, awel merci."

"In de Colruyt in Heverlee ook, wij met onze kar waren sneller aan het betalen dan de mensen naast ons, waar ze zo'n camera boven de kassa aan het uittesten waren. En onze kar was tot boven goed gevuld", laat Veronique weten.

"Naar mijn mening gaat het niet sneller. Integendeel, ze moeten vaak hetzelfde artikel door de scan halen voor het werkt. Met de handscanner is dat één keer. Durf bijna wedden dat moesten ze dit vergelijken met twee karren met dezelfde producten dat de handscanner sneller is", zegt Dirk.

"Het zit nog in een testfase en zal pas uitgerold worden in alle filialen wanneer alles naar behoren werkt", merkt Wendy op.