Iedereen wil snel deze speciale airfryer van bij Action want die kan zoveel meer

door: MRO
action winkel
Afbeelding bron: MRO

Action zet elke week nieuwe aanbiedingen in de kijker op zijn webshop. Deze week heeft de winkelketen een XXL smartfryer in de kijker gezet waar je zoveel meer mee kan dan met een gewone airfryer.

Action verkoopt de XXL smartfryer aan 79,95 euro. Deze heeft een grote inhoud van maar liefst 12 liter en een digitaal display en een handige timer.

Je krijgt tal van accessoires meegeleverd met dit toestel, met name een grillset, een handige grijptang, een olieopvangbak, een roterende korf en de twee handige gaasmanden.

Of je nu frietjes wil bereiden of vlees braden of een heerlijke pizza, dit toestel kan het allemaal. De smartfryer van het merk Home Essentials. is enkel op de webshop van Action te koop.

Is een aifryer gezonder dan frituren?

Veel mensen denken dat een airfryer gezonder is dan frituren, omdat het minder vet en calorieën bevat. Als je verse ingrediënten zoals groenten, vis of kip in de airfryer doet, dan kan dat wel gezonder zijn dan frituren.

Je hebt dan minder vet nodig om het eten knapperig en smaakvol te maken, en je behoudt meer voedingsstoffen en vitamines. Je kunt ook kruiden en specerijen toevoegen om het eten nog lekkerder te maken, zonder extra calorieën.