Klant is boos op Carrefour nadat zijn vrouw dit meemaakte aan de kassa

door: BVDO
Carrefour
Afbeelding bron: Photonews

Een man laat op Twitter zijn onvrede horen over hoe zijn vrouw bij een vestiging van supermarktketen Carrefour behandeld werd door een kassabediende.

De man deelde zijn verhaal over de klantvriendelijkheid bij de hypercarrefour in Zemst. "Mijn Ierse echtgenote, die Nederlands leert en een goede basis heeft, werd door de kassabediende verzocht terug te keren naar Ierland als ze de taal niet beter kon spreken en kreeg te horen dat het altijd iets is met die vreemdelingen", schrijft Guy op Twitter.

Volgens de man kreeg een klant die op het voorval reageerde ook wat over zich heen. "Een andere klant was niet opgezet met de reactie van de kassabediende en haar collega en maakte een opmerking en verontschuldigde zich in hun plaats, waarop hij ook lik op stuk kreeg met de opmerking: 'Bemoei u met uw eigen zaken'."

De man nam via Twitter contact op met de klantendienst van de hoofdzetel van Carrefour. Hij overweegt klacht in te dienen. Carrefour reageerde met verontschuldigingen. "Het spijt me te lezen over deze onaangename ervaring in één van onze winkels, Guy. Bezorg je mij jouw e-mailadres via een DM? Op die manier kan ik dit opnemen met onze lokale winkeldirecteur. Alvast mijn verontschuldigingen voor het ongemak", reageerde de winkel.