Klant van Colruyt is teleurgesteld: “Moedwillig de klant bedriegen”

door: BVDO
Colruyt
Afbeelding bron: Photonews

De klantendienst van supermarkten wordt dagelijks overspoeld met klachten. Ook keten Colruyt ontsnapt daar niet aan.

Een klant heeft al geregeld met hetzelfde probleem af te rekenen bij Colruyt. Bij een bestelling bij Collect&Go voegt Johan zijn gratis artikel toe op de dag dat de actie start, zo vertelt hij op Facebook.

“De volgende dag ga ik mijn bestelling afhalen, maar het gratis artikel ontbreekt. Een week later gebeurt dit opnieuw: het gratis artikel is niet op voorraad 1 dag na de start van de actie die in principe een week duurt”, klinkt het.

Johan zou graag hebben dat Colruyt het gratis artikel vervangt door een gelijkaardig product. “Dit doet Colruyt immers wel als een betalend artikel bij afhalen bestelling ontbreekt.”

Meermaals contact hebben met de klantendienst heeft echter niks geholpen. Naar het voorstel van Johan heeft Colruyt geen oren. “Ik kan dus alleen besluiten dat Colruyt moedwillig de klanten bedriegt door je te lokken met gratis artikels die er niet zijn…”

Johan doet zijn aankopen dan ook niet meer via Collect&Go. Hij vindt even goede en zelfs betere promoties bij concurrenten. “Colruyt beweert altijd de goedkoopste prijs te gebruiken, maar dat klopt niet in de praktijk!”, besluit hij.