Lidl-klant doet zeer onaangename ontdekking wanneer hij zijn kassaticket controleert

door: MRO
Lidl
Afbeelding bron: MRO

Een klant die bij een Lidl-winkel in Nederland inkopen ging doen, deed een bijzonder onaangename ontdekking op zijn kassaticket. Hij had twee rookworsten gekocht, maar moest voor 62 rookworsten betalen.

De klant deelde zijn kassaticket op Twitter. Hij had 223,70 euro betaald voor zijn aankopen. Toen hij thuiskwam controleerde hij het kassaticket en merkte hij dat hij voor 62 rookworsten had betaald in plaats van de 2 die hij had meegenomen.

"Zie net bij thuiskomst pas dat Lidl me ipv. twee liefst tweeënzestig rookworsten heeft laten afrekenen", schrijft de persoon op Twitter.

Het regende reacties van mensen die niet begrijpen dat je je ticket niet in de winkel nakijkt als je denkt dat je teveel moet betalen. Het is een les die de persoon in kwestie ook voor zichzelf heeft geleerd. "Note to self: altijd even snel de bon checken terwijl je nog in de winkel bent", klinkt het.

Lidl maakte er geen probleem van om de fout recht te zetten. "Zo, net dus maar even teruggeweest en eea. werd zonder morren teruggestort."