Nieuwe supermarktketen trekt meteen veel volk: "Lage prijzen, ik vind het heel goed"

door: STS
winkelwagen
Afbeelding bron: Shutterstock.com

Een nieuwe goedkope supermarktketen heeft donderdag meteen heel wat volk gelokt. Het gaat om MyPrice, dat na enige vertraging de deuren kon openen in Boom.

Het gaat om de derde vestiging van MyPrice in België, dat het eerder al zonder succes probeerde onder de naam Mere. "We zijn geen Russische winkel, we hebben geen Russische producten in onze winkel, zoals eerder al gemeld werd door Belgische media", zei de uitbater op ATV.

De winkel ziet er anders uit dan we gewoon zijn. Kaal en eenvoudig, alle producten liggen op paletten of in grote vriesvakken. Het gaat vaak om onbekende merken uit het buitenland, maar de prijzen zijn wel voordelig. "We hebben heel lage prijzen, maar de kwaliteit is wel conform met de Europese standaarden en conform de Belgische wetgeving, wat betreft de consumenten en alle ingrediënten van de producten", aldus de uitbater nog.

De klanten reageerden verdeeld voor de camera. "Merken die je niet kent... Ik sta er niet echt positief tegenover, een beetje wantrouwig", vertelde een man. "Lage prijzen, ik vind het heel goed", vertelde een andere klant. "Raar", omschrijft een vrouw het. "Ik dacht dat het meer wc-papier, keukenrollen, dweilen... zou zijn. Maar het is meer snoep en koekjes en tralala. Eigenlijk geen winkel waar je kan gaan winkelen."