Miguel Wiels heeft een opvallende boodschap over Aaron Blommaert: "Hetzelfde bij hem als bij Niels Destadsbader"

door: ISL
Afbeelding bron: Photonews

Miguel Wiels en Niels Destadsbader zijn ondertussen een onafscheidelijk duo. De twee leerden elkaar kennen in 2011 tijdens Café Flamand, een project van Miguel en Peter Van de Veire waarmee ze Vlaamse klassiekers in de verf wilden zetten.

Eén van de gastzangers was Niels Destadsbader en zo ontstond er meteen een muzikale connectie. Waarop een hechte vriendschap volgde. Miguel Wiels zag hoe Niels één van de grootste werd. Anno 2022 lijkt het erop dat Aaron Blommaert die rol vervult.

De 'Familie'-acteur belooft enorm succesvol te worden. Binnenkort presenteert hij naast An Lemmens 'The Voice' en daarmee wordt hij geprezen tot hét nieuwe VTM-gezicht. En daar heeft Wiels een goed oog in.

"Ik voelde bij hem hetzelfde als bij Niels toen ik hem voor het eerst zag. Drive, goesting, ambitie, uitstraling én leergierigheid. Het is de gedrevenheid die er bij Niels voor heeft gezorgd dat hij nu staat waar hij staat. Dezelfde passie hoop ik de komende jaren ook bij Aaron te voelen", vertelt hij aan TV Familie