WhatsApp heeft belangrijke boodschap voor alle gebruikers van de app

door: MRO

WhatsApp heeft een belangrijke boodschap voor alle gebruikers. De populairste app om berichten te versturen en te bellen, zet sterk in op privacy en introduceert daarom 'privacycontrole'.

WhatsApp heeft aangekondigd dat ze een nieuwe functie, genaamd Privacycontrole, hebben geïntroduceerd om gebruikers te helpen bij het kiezen van het juiste beschermingsniveau voor hun berichten, gesprekken en persoonlijke gegevens.

Deze functie is ontworpen om alle belangrijke privacyinstellingen op één plek te bundelen, zodat gebruikers gemakkelijk kunnen navigeren en hun privacyvoorkeuren kunnen aanpassen. Het beschermen van de privacy van berichten blijft de topprioriteit voor WhatsApp.

Met end-to-end versleuteling als basis zorgt de app ervoor dat gesprekken en berichten beveiligd zijn. Om nog meer privacylagen toe te voegen, heeft WhatsApp onlangs functies geïntroduceerd zoals chatvergrendeling, berichten met vervaldatum en de mogelijkheid om je online aanwezigheid privé te houden.

Met de nieuwe Privacycontrole kan je nu gemakkelijk toegang krijgen tot al deze functies. Door simpelweg naar de Privacyinstellingen te gaan en "Controle starten" te selecteren, word je door verschillende privacylagen geleid en kan je alles naar eigen wensen aanpassen.

Met deze nieuwe functie wil WhatsApp ervoor zorgen dat alle gebruikers op de hoogte zijn van de beschermingsopties die beschikbaar zijn op het platform. Iedereen wordt aangespoord om de nieuwste versie van WhatsApp te downloaden en de privacyinstellingen te optimaliseren.

Tags whatsapp