WhatsApp komt binnenkort met wel heel opvallende nieuwigheid

door: BVDO
whatsapp
Afbeelding bron: pexels

Spraakberichten lijken een gemakkelijke oplossing, maar niet iedereen is zo enthousiast. WhatsApp werkt aan een oplossing die wel heel interessant klinkt.

Spraakberichten zijn voor heel wat mensen de oplossing om niet te moeten typen. Aan de andere kant zijn er veel mensen die spraakberichten niet zo graag beluisteren.

Vaak zijn mensen niet in staat om spraakberichten te beluisteren, omdat ze bijvoorbeeld op een openbare plek zitten en iedereen kan mee luisteren.

Daarom werkt WhatsApp aan een oplossing. Binnenkort mag je een nieuwe functie verwachten. Die zal de spraakberichten gewoon voor je uitschrijven.

De functie is al bijna een jaar aanwezig in de betaversie voor iPhone-gebruikers, maar zou heel binnenkort gelanceerd worden voor iPhone en Android.

Wie wil kan ondertussen nog een beta-versie gebruiken, geschikt voor Android en iPhone, al moet je daarvoor wel een update van 150MB doen. Voorlopig worden berichten tot twee minuten ondersteund en moet je ook kijken of de desbetreffende taal beschikbaar is.